Chef Chez Vous: Uw kok aan huis
Of het nu gaat om een aangeklede borrel, een walking  dinner , of een diner;  Chef Chez  Vous  helpt u graag om een onvergetelijke avond te organiseren. Daarbij koken wij zoals u van ons gewend bent: puur, lekker & biologisch.

21 diner? Vier het samen met Chez Chez Vous

Het is traditie om het 21-diner te organiseren bij de ouders thuis.  De reden is dat het 21 diner oorspronkelijk bedoeld was om je studiegenoten thuis uit te nodigen. Zo kunnen de studiegenoten zien waar je vandaan komt en hoe je woont. Inmiddels is het 21 diner al veel meer dan een kennismaking. Het is een leuke manier van de 21e verjaardag vieren, waarbij vrienden en vriendinnen aanschuiven voor een mooi diner.

Chef Chez Vous zorgt voor een heerlijk 21 diner

Een feestelijke avond omlijst met een heerlijk diner. Als ouders wil je misschien nog een bijzondere rol vervullen door zelf een gerecht te maken, juist die bijzondere wijn te serveren of port uit het geboortejaar schenken, vinden we dat natuurlijk geen probleem. 

Thema

Heeft het 21 diner een thema? Dan zorgen we er voor dat het thema terugkomt in het menu. 

Offerte

Wil je weten wat een 21 diner gaat kosten? Wij maken graag een vrijblijvende offerte of komen bij u langs. Bel naar 06 21 463 368 voor een afspraak. 

asperges2
asperges2
proosten
proosten
herten
herten
rivierkreeft
rivierkreeft
21 diner
21 diner
kreeftensoep
kreeftensoep