Chef Chez Vous; een kok aan huis
Voor al uw catering, feest, verjaardag, 21 diner, kroonjaar, borrel en diner

21 diner? Vier het samen met Chez Chez Vous

Het is traditie om het 21-diner te organiseren bij de ouders thuis.  De reden is dat het 21 diner oorspronkelijk bedoeld was om je studiegenoten thuis uit te nodigen. Zo kunnen de studiegenoten zien waar je vandaan komt en hoe je woont. Inmiddels is het 21 diner al veel meer dan een kennismaking. Het is een leuke manier van de 21e verjaardag vieren, waarbij vrienden en vriendinnen aanschuiven voor een mooi diner.

 

Chef Chez Vous zorgt voor een heerlijk 21  diner

Met een kok aan huis heeft u gegarandeerd een volledig onbezorgde avond. U hoeft niet de hele avond in de keuken te staan, maar kunt gewoon gezellig met alle vrienden om de tafel zitten. Bovendien hoeft u geen boodschappen te doen en wordt ook de hele afwas gedaan. Helemaal ontspannen dus, zoals feestjes zijn bedoeld. Als klap op de vuurpijl krijgt u ook nog eens fantastisch eten! Wat wilt u nog meer? Daarbij is het voor ons ook geen probleem wanneer de ouders toch een bepaalde rol willen blijven houden. Wilt u zelf het dessert verzorgen? Of gaat u de bediening voor uw rekening nemen? Of wil u graag een bepaalde wijn serveren?

 

Een 21 diner met thema

Het 12 diner is een traditioneel feest. Uiteraard serveren wij graag het 21 diner van uw dochter of zoon. Het 21 diner kan worden gekookt volgens bepaalde thema’s. We maken het diner precies zo zoals de jarige dat wil!

 

Offerte 21 diner

Wilt u weten wat een 21 diner u exact gaat kosten? Wij maken graag een vrijblijvende offerte of komen bij u langs. Bel naar 06 b21 463 368 voor een afspraak.