Chef Chez Vous: Uw kok aan huis
Of het nu gaat om een aangeklede borrel, een walking  dinner , of een diner;  Chef Chez  Vous  helpt u graag om een onvergetelijke avond te organiseren. Daarbij koken wij zoals u van ons gewend bent: puur, lekker & biologisch.

Bridge drive met culinaire invulling

Als u met uw vereniging, gezelschap of buurt een bridgedrive wil houden voor een speciale gelegenheid, een lustrum of de seizoensafsluiting , verzorgt Chef Chez Vous graag de culinaire invulling. Op deze manier kunt u als gastheer of gastvrouw van de bridgedrive zich richten op het spel. Zo kunt u napraten over het gespeelde spel, de biedingen en de behaalde contracten en onder tussen worden er kleine gerechtjes geserveerd. De culinaire invulling van de brigde drive kan zijn voor een lunch, diner of een high tea. U kunt het aanbod van gerechtjes zo uitgebreid en gevarieerd maken als u wilt.

Tijdens de bridge drive serveert Chef Chez Vous tussen de spellen door diverse hapjes. De opzet van een bridge drive met culinaire invulling is goed te vergelijken met een walking dinner. Chef Chez Vous serveert verschillende kleine gerechtjes. 

Bel ons nu voor een offerte 06 21 463 368

gallery5
gallery5
merenigue_2
merenigue_2
pasta met p
pasta met p
boeuf bourgnion
boeuf bourgnion
kreeftensoep
kreeftensoep
rivierkreeft
rivierkreeft