Chef Chez Vous: Uw kok aan huis
Of het nu gaat om een aangeklede borrel, een walking  dinner , of een diner;  Chef Chez  Vous  helpt u graag om een onvergetelijke avond te organiseren. Daarbij koken wij zoals u van ons gewend bent: puur, lekker & biologisch.

 

Restaurant in  eigen huis, dat is wel de beste omschrijving die aan de catering van Chez Chez Vous gegeven kan worden. 


Bij u thuis

Chef Chez Vous komt door het hele land en verrast graag uw gasten met een heerlijk diner.  Graag stellen wij een passend wijnarrangement voor u samen. In de intieme huiselijke sfeer is het natuurlijk ook mogelijk om voor de speciale gelegenheid wijn uit eigen kelder te serveren. 

In uw keuken

Wij kunnen in elke keuken uit de voeten, maakt u zich dus geen zorgen over de omvang van uw keuken en uw apparatuur. Indien nodig kunnen wij altijd apparatuur of extra werkruimte meenemen. Wanneer nodig zorgen wij voor stralende bediening.

Bel ons voor een op maat gemaakte offerte 

06 21 463 368


 U kiest de lekkerste en mooiste gerechten en stelt zo zelf uw ideale drie- of viergangendiner samen. 


Stel uw feestelijk diner samen

De Chef denkt hierin natuurlijk graag met u mee. U bepaalt zelf het thema of de gewenste sfeer en met eventuele dieetwensen wordt uiteraard rekening gehouden.

Walking Diner

De naam zegt het eigenlijk al: u geniet van een heerlijk diner, maar u heeft geen vaste zitplaats. Chef Chez Vous serveert bij een walking dinner verschillende kleine gerechtjes die gemakkelijk staand te eten zijn. Dit concept is met name geschikt voor informele diners of evenementen waarbij u het leuk vindt wanneer de gasten niet aan een zitplaats gebonden zijn. U staat gezellig met collega’s of vrienden te praten en ondertussen worden er kleine gerechtjes geserveerd. Alle gerechten worden op kleine borden of in glazen geserveerd en kunnen worden gegeten met enkel een vork. Een walking dinner bestaat uit minimaal vijf gerechten. U kunt het aanbod van gerechtjes zo uitgebreid en gevarieerd maken als u wilt. 

Wij serveren feestelijke diners en borrels zoals een 21-diner, verjaardagsborrel of diner, house-warming, bruiloft of een bridgedrive.


Een heerlijk diner voor een bijzondere gelegenheid

Een feestje is natuurlijk altijd leuk – maar sommige verjaardagen zijn net belangrijker dan andere. Zo zijn er bij verjaardagen bijvoorbeeld de zogenaamde kroonjaren en wordt er ook aan andere bijzondere leeftijden toch net even wat meer aandacht besteed. Viert u dit jaar een kroonjaar, organiseert u een 21 diner voor uw kind, of geeft u een feest voor uw 30 ste of verjaardagsborrel voor uw 40 ste levensjaar of ziet u Abraham of Sara tijdens een heerlijk diner. Chef Chez Vous verzorgt het gehele feest voor u zodat u kan genieten en mee kan feesten! 

Bridge drive

Regelmatig verzorgt Chef Chef Vous de culinaire invulling van de brigde drive: lunch, diner of een high tea. Zo kunt u zich concentreren op de biedingen, de behaalde contracten en napraten over het gespeelde spel, en ondertussen worden er kleine gerechtjes geserveerd.