Chef Chez Vous: Uw kok aan huis
Of het nu gaat om een aangeklede borrel, een walking  dinner , of een diner;  Chef Chez  Vous  helpt u graag om een onvergetelijke avond te organiseren. Daarbij koken wij zoals u van ons gewend bent: puur, lekker & biologisch.

Walking dinner; perfect voor een feestelijke avond

De naam zegt het eigenlijk al: u geniet van een heerlijk diner, maar u heeft geen vaste zitplaats. Chef Chez Vous serveert bij een walking dinner verschillende kleine gerechtjes die gemakkelijk staand te eten zijn. Dit concept is met name geschikt voor feestjes, of voor een uitgebreide borrel  waarbij u het leuk vindt wanneer de gasten niet aan een zitplaats gebonden zijn. Uw gasten staan gezellig te praten en ondertussen worden er kleine gerechtjes geserveerd. 

Alle gerechten worden op kleine borden of in glazen geserveerd en kunnen worden gegeten met enkel een vork.  Een walking dinner bestaat uit minimaal vijf gerechten. U kunt het aanbod van gerechtjes zo uitgebreid en gevarieerd maken als u wilt. Uiteraard stellen wij het menu voor het walking dinner in overleg met u samen.

Bel ons voor meer informatie of een passende offerte:

06 21 463 368

bellini
bellini
finger food
finger food