Chef Chez Vous: Uw kok aan huis
Of het nu gaat om een aangeklede borrel, een walking  dinner , of een diner;  Chef Chez  Vous  helpt u graag om een onvergetelijke avond te organiseren. Daarbij koken wij zoals u van ons gewend bent: puur, lekker & biologisch.

Catering zorgvastgoed, seniorencomplex en bejaardentehuis

Chef Chez Vous is  ook uw partner in de zorg. Al 5 jaar verzorgt de chef de 3 gangen diners in  Zorgvilla Huize Zocher te Haarlem. Een zorgwoning waar particuliere zorg wordt geboden. Elke dag worden de bewoners verwent met huisgemaakte soep, hoofdgerechten van het seizoen en gevarieerde desserts. Uiteraard gebruiken wij verse ingrediënten! 

Chef Chef Chez Vous ook in uw zorgwoning, seniorencomplex of bejaardenhuis?

Chef Chez Vous verzorgt met veel plezier ook in uw zorgvastgoed de maaltijden. Ook is het mogelijk dat we live cooking verzorgen. Ook als de maaltijden niet dagelijks nodig zijn, maar alleen bijvoorbeeld voor het maandelijkse gezamenlijk diner of feestavond, verzorgt Chef Chez Vous de maaltijd. Dit doen wij al voor een aantal bejaardenhuizen en seniorencomplexen.

Uw voordeel

  • Allereerst is er een kostenvoordeel voor u: Immer u bespaart op personeelskosten en u hoeft niet te investeren in een grootkeuken.
  • Overzichtelijke facturatie
  • Beleving voor de bewoners door live cooking
  • Gezond: We gebruiken geen conserveringsmiddelen, maar verse ingrediënten 


Neem nu contact met ons op voor meer informatie, 06 21 463 368.